Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

POMOST + ŁÓDKA + SILNIK GRATIS: domki nad jeziorem BORY TUCHOLSKIE

Adres obiektu Lipczynek, 77-320 Lipczynek
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

tomasz
Dodano: 2014-03-05
Pobyt od: 2013-09-07 do 2013-09-22 IP: xx.237.167.198
 
 
 

Mieliśmy przyjemność gościć w Lipczynku pierwszy raz w 2011 roku. Wrażenia? Ciche, spokojne miejsce, cudowna przyroda, z dala od zgiełku miasta. Śliczne, zadbane, czyste, w pełni wyposażone domki z oświetlonym częściowo zadaszonym tarasem dają możliwość komfortowego wypoczynku. Wokół mnóstwo zieleni i unoszący się dookoła zapach lasu. Wspaniałe miejsce dla amatorów wędkarstwa. Na wyposażeniu każdego domku łódka z silnikiem elektrycznym oraz pomost umożliwiający całodobowe wędkarskie zasiadki nad jeziorem Lipczyno Wielkie. Jesienny pobyt urozmaicają codzienne wyprawy do lasu, których finałem są pełne kosze grzybów. Najważniejsza jednak jest cudowna atmosfera stworzona przez przemiłego gospodarza oraz możliwość nawiązania nowych przyjaźni - POZDRAWIAMY WSZYSTKICH ZNAJOMYCH Polecamy wszystkim pobyt w Lipczynku DO ZOBACZENIA – ANIA TOMEK I WAZYR z Wejherowa


 
 

Jola i Mirek
Dodano: 2014-02-22
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-10 IP: xx.20.49.33
 
 
   

Do Ośrodka Wypoczynkowego w Lipczynku położonym na pięknych Kaszubach jedziemy w tym roku po raz trzeci do tego momentu mieliśmy zasadę, że co roku gdzie indziej.Dlaczego złamaliśmy tę zasadę- a to dlatego, że jest to ośrodek pięknie położony w sosnowym lesie nad pięknym jeziorem nad którym każdy domek posiada własny pomost ,solidną łódką z silnikiem elektrycznym.Domki pięknie wyposażone z oświetlonymi tarasami na których tętni życie nie raz do białego rana.Właściciel ośrodka wita nas co roku smacznymi wędzonymi jeszcze ciepłymi pstrągami a my się odwdzięczamy pieczywem ze swojskim smalcem i kwaszonymi ogórkami -to jest piękne.Cisza,czyste powietrze i miła atmosfera oraz smaczne okonki z czystego jeziora to atuty nie do odrzucenia.Polecamy


 
 

Krzysztof
Dodano: 2014-02-20
Pobyt od: 2012-08-11 do 2012-08-25 IP: xxx.252.52.56
 
 
  

Piękny ośrodek w środku Borów Tucholskich super wyposażony do każdego domku pomost i łódka z silnikiem - raj dla wędkarzy najlepsze -nie trzeba szukać punktu sprzedaży zezwoleń- do kupienia w ośrodku. Dla grzybiarzy to eldorado-fotki mówią prawdę o rybach i grzybach. Nie mogę doczekać się lata i pobytu w tym ośrodku


 
 

EWELINA
Dodano: 2014-02-16
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-20
 
 
  

JEŻDŻĘ CO ROKU RAZEM Z CAŁĄ RODZINĄ, SPOKÓJ, CISZA .IDEALNE MIEJSCE ABY NAŁADOWAĆ AKUMULATORY. DOMKI NAPRAWDĘ CZYSTE, ODNOWIONE. A DLA MĘŻA WŁASNY POMOST Z ŁÓDKĄ ,BO JA OSOBIŚCIE NIE ŁOWIE TO SPĘDZAŁAM CAŁE DNIE NA PLAŻ RAZEM Z DZIEĆMI. OBSŁUGA SUPER I TOWARZYSTWO SĄSIADÓW Z DOMKÓW RÓWNIEŻ ,BO TU KAŻDY PRZYJEŻDŻA WYPOCZYWAĆ A NIE SIĘ BAWIĆ NOCAMI :)


 
 

Wiesia RDD
Dodano: 2014-02-13
Pobyt od: 2001-07-28 do 2013-08-03 IP: xx.63.65.70
 
 
    

W zeszłym roku spędziliśmy u Państwa w Lipczynku miło tydzień. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, dzieci bawiły się doskonale, nałapaliśmy wiele ryb. Domki super wyposażone, atmosfera bardzo miła. Na pewno skorzystamy z Państwa oferty w następnych latach. Pozdrawiamy ;)


 
 

ewema
Dodano: 2014-02-13
Pobyt od: 2013-07-01 do 2012-07-07
 
 
  

Super miejsce , byłam dwa razy i jadę znowu, już zamówiłam domek. Jest bajecznie, wypoczynek dla każdego.Domki czyste, nic nie trzeba zabierać ze sobą .Okolica również. Na wyposażeniu domku , własny pomost do łowienia rybek a i jest co złowić, łódka . Jezioro czyste, a jak ktoś jedzie z dziećmi to plaża również , duży plac zabaw.Naprawdę ośrodek godny polecenia.


 
 

ewema
Dodano: 2014-02-13
Pobyt od: 2013-07-01 do 2012-07-14
 
 
  

Super miejsce , byłam dwa razy i jadę znowu, już zamówiłam domek. Jest bajecznie, wypoczynek dla każdego.Domki czyste, nic nie trzeba zabierać ze sobą .Okolica również. Na wyposażeniu domku , własny pomost do łowienia rybek a i jest co złowić, łódka . Jezioro czyste, a jak ktoś jedzie z dziećmi to plaża również , duży plac zabaw.Naprawdę ośrodek godny polecenia.


 
 

ewema
Dodano: 2014-02-13
Pobyt od: 2013-07-01 do 2013-07-13 IP: xx.238.29.44
 
 
  

Super miejsce , byłam dwa razy i jadę znowu, już zamówiłam domek. Jest bajecznie, wypoczynek dla każdego.Domki czyste, nic nie trzeba zabierać ze sobą .Okolica również. Na wyposażeniu domku , własny pomost do łowienia rybek a i jest co złowić, łódka . Jezioro czyste, a jak ktoś jedzie z dziećmi to plaża również , duży plac zabaw.Naprawdę ośrodek godny polecenia.


 
 

ewema
Dodano: 2014-02-13
Pobyt od: 2013-07-01 do 2012-07-14 IP: xx.238.29.44
 
 
  

Super miejsce , byłam dwa razy i jadę znowu, już zamówiłam domek. Jest bajecznie, wypoczynek dla każdego.Domki czyste, nic nie trzeba zabierać ze sobą .Okolica również. Na wyposażeniu domku , własny pomost do łowienia rybek a i jest co złowić, łódka . Jezioro czyste, a jak ktoś jedzie z dziećmi to plaża również , duży plac zabaw.Naprawdę ośrodek godny polecenia.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie